Pražene redkvice s timijanom


Sestavine za 4 osebe

  • 80 g masla
  • 15 redkvic
  • sveži timijan
  • sol
  • poper

Priprava

Redkvice največkrat jemo surove, a tudi kuhane ali pečene so zelo okusne. Pražene redkvice se odlično podajo k najrazličnejšim jedem.
Redkvice najprej dobro očistiš, prerežeš na pol in osušiš v papirnatih brisačkah. Maslo stopiš v ponvi na nizkem ognju. Ko se maslo stopi, dodaš redkvice in jih pražiš, dokler ne dobijo rjavkaste barve. Nato jih položiš na krožnik, dodaš sol, poper in svež timijan. Redkvice lahko postrežeš kot prilogo h glavni jedi ali le kot prigrizek.

Komentarji

  1. videos in kenya vr - YouTube | Vimeo
    This is the list of youtube clips from A quick walkthrough youtube to mp3 player on this topic, I would assume you will be happy to hear that a few

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar